fredag 31 oktober 2008

Stämpelkurs

Åhhh vad kul det är att ha kurs... Jag blir lika lycklig varje gång. ;)

Jag hoppas att alla tyckte det var lika kul som jag.

Kursen fokuserar på olika bakgrunder som att spraya med olika färger med mini mister, att använda dye ink och vatten och en omvänd resist med hjälp av embossing.

Här är alla korten i ett av momenten. Helt underbara.

Tack alla glada tjejer för en rolig kväll. Och tack Katharina för all hjälp.

Kram Eva

torsdag 30 oktober 2008

En bra bok!

Vill bara rekomendera den senaste boken Paper trends. Den är full av roliga projekts för både halloween och jul. Och även andra saker som minialbum och fina kort. Jag köpte mitt ex i går på Papprika och det finns forfarande några böcker kvar.


I kväll ska jag ha stämpelkurs 3 för ett gäng tjejer. Ska försöka fota lite så ni får se vad vi har gjort.

Kram Eva

onsdag 22 oktober 2008

En liten ask!

Här är en liten ask jag gjorde till Papprika. Jag har använt papper från Basic Grey från den otroligt snygga collektionen EVA. ;)


I asken ligger ett litet minialbum med tänkvärda ord.

Kram Eva

Min nya sida!

Jag har bestämt mig för att ha en blogg till.
Lite knasigt kan tyckas eftersom jag knappt har tid med den jag redan har men jag tycker det blir så rörigt att kombinera mina två stora intressen: inredning och scrapping/motivstämpling.

Eftersom jag nu är med i PappRikas design team är det bättre att ha en egen blogg med allt som tillhör scrapping och motivstämpling.

Det kanske blir jobbigt för en del att hoppa mellan mina bloggar men jag inbillar mig att det blir lättare för mig. ;) Jag är en riktig periodare på mina intressen och nu när det är höst ligger mitt fokus på scrapping. Så jag hoppas att ni tycker att det är ok.


Kram Eva